top of page

Teknologi & produktion

I det følgende afsnit, vil jeg tage dig med en tur bag om teknologien og produktionen af EASE. Produktet er tegnet i 3D i Rhinocerus og sidst støbt i sølv. Det nedenstående afsnit vil omhandle processen efter selv designfasen, og tager derfor fat om prototype-delen af Design Thinking.

Prototype

Den færdige prototype af EASE er tegnet i Rhino og støbt i sølv. Den består af en hul skal, hvor det er tiltænkt at teknologien skal sidde inde, hvis smykket blev korrekt produceret med de rigtige dele hertil. Udover skallen, består EASE af en plade med huller, hvor de runde sølvkugler kan sidde i spænd indeunder, uden at falde ud. Produktet er designet således, at kuglerne skulle kunne rotere, så man kan bruge denne funktion som beroligende element, da man så har noget at dimse ved, når man står og med sit vedhæng i hånden. Derudover er øsknet designet til at kunne åbnes, så man kan tage vedhænget af kæden uden besvær, og holde elementet i hånden eller i lommen, og derved benytte de beroligende elementer uden at skabe opmærksomhed fra andre derved. 

Prototype
Den teknologiske prototype

Den teknologiske prototype af EASE er ligeledes tegnet i Rhino, dog i et lidt større format end sølv-versionen, da der skulle være plads til den teknologi, som vi havde til rådighed på KEA med kort varsel. Den teknologiske prototype er printet i hvid resin, og derefter malet sølv. 

Den teknologiske prototype

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Test og feedback 

Da den færdige prototype af EASE var klar til at blive præsenteret, fik den stor ros og positiv feedback. Mange blev, som forventet, draget af dens organiske former og bløde overflade, og de fleste tog den slags i hånden, når de blev præsenteret for den. Den teknologiske prototype blev også positivt modtaget, og målgruppen syntes især det var sjovt at prøve hvordan vibrationerne fungerede, og fandt det fascinerende at den teknologiske prototype ikke var så stor, som man egentlig skulle tro var nødvendigt, med alle de dele der skulle være inde i. 

Prototyperne blev blandt andet testet på målgruppen til eventet Jewellery of Tomorrow.

Test og feedback
Til bunden
bottom of page