top of page

THE DAMNED BEAUTY

REDIFINE PERFECTION

Designproces

Dette afsnit vil belyse de sidste 3 faser i Design Thinking - processen; POV, Ideate og test. Her vil du få indsigt i gruppens design proces.  

Keywords til persona & moodboard
  • Indre-konflikt: Behov for andres anerkendelse (Maslows behovspyramide) vs. et meningsfuldt liv for hende (dvs. skrue ned for ambitioner & være tilstede i øjeblikket)

  • Et ønske om en anderledes fremtid

  • ”Den perfekte liv”- vs. ”den uperfekte liv”

  • Transformation & personlig udvikling

  • Kontrolleret vs. ukontrolleret 

Keywords
Mælkebøtten som symbol

Ukrudt, dvs. ikke perfekt - netop det, Christina søger væk fra, og desuden et symbol på at overkomme en svær tid. Man kan ønske, når man puster til den i afblomstringsfasen, og når den sidste blomsterskærm er væk, symboliserer det et blankt lærred og en ny start på livet. 

Mælkebøtten
POV

Hvordan kan vi skabe en charm-kollektion til PANDORA, bestående af fire designs, som hver har fire variationer, der giver Christina mulighed for at nytænke ”det perfekte liv”, således hun kan frigøre sig fra behovet om andres accept og begynde et liv, hvor hun nedjusterer sine karrieremæssige ambitioner, så hun kan være mere tilstede i øjeblikket med sine nærmeste? 

POV
De fire charms

Som set på billedet ovenover, har vi valgt at lave fire charms, der illustrerer mælkebøtten fra knop til afblomstring. Dette skal symbolisere den udvikling Christina går i møde, når hun beslutter sig for at tage en ny start på livet. 

De fire charms
Skitsegalleri
Skitsegalleri
3D prototyping
3D prototyping
Til bunden
bottom of page