top of page

Branding

I dette afsnit kan du lære mere om TRIN som virksomhed igennem branding materialet. 

Aktantmodellen
Aktantmodellen
Storytelling
Storytelling
Photoshoot
Photoshoot

Vi valgte vores model ud fra hendes naturlige og skandinaviske look, som repræsenterer TRIN godt. Vi ville gerne style hende i friske farver, men nogle få vovede items. Vores primære fokus under fotograferingen var at få modellen til at vise et glimt i øjet, da vi ønskede at have nogle sjove og skæve billeder. Vi brugte statement smykkerne i photoshootet, fordi de er mest iøjne- faldende og fotogene. Billederne er taget i studiet med backdrop, så vi kunne ændre baggr- undsfarven som vi havde lyst til. Da vi har haft meget fokus på stærke farver ligesom konceptet “color blocking”, hvor der lægges vægt på kontrasten mellem to farver . 

Navn og Logo

Vi ville gerne have et genkendeligt og morsomt navn og valgte derfor TRIN, der samtidig ville understøtte og bekræfte vores storytelling, der står for de små skridt mod en mere bæredyg- tig hverdag. Under udviklingen af logoet legede vi med kontrasten mellem blokbogstaver og håndskrift. Der blev også foretaget test af farver fra brandets moodboard. Håndskriften i logoet er inspireret af smykkerne i kollektionen, samt vores ønske om at få noget lethed og humor ind i udtrykket. 

Navn og Logo
Plakat
Plakat
Postkort
Postkort
Instagram 
Instagram

Her ses et udpluk af forskellige budskaber/opslag vi satte på Instagram under projektet, for at skabe nysgerrighed, og opmærksomhed omkring konceptet. 

Til bunden
bottom of page