top of page
Handelsbetingelser 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer på emilieinglebyjewellery.com til levering i hele DK. Alle oplyste priser er inkl. moms. 

Hvad kan jeg betale med? 

Betalingskort - VisaMastercard, American Express credit, og debit cards.

Betalingen trækkes først når varen er afsendt.

Levering:

Da alle smykkerne er håndlavede, skal man forvente en leveringstid på op til 3 uger.

Hvis du er i tidsnød og skal bruge et smykke hurtigere, er du velkommen til at kontakte mig via siden, med en forespørgsel. 

Fragten koster altid 39 kr.

fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret. I dette tilfælde vil det fulde betalte beløb selvfølgelig blive returneret, hvis og såfremt at varen bliver returneret i samme stand som den er blevet modtaget i. 

Alle omkostninger omkring returnering afholdes af køber. Ønsker du at returnere en vare så kontakt os på emilieinglebyjewellery@hotmail.com

Reklamationer: 

Du har i følge købeloven altid 2 års reklamationsret, hvis de smykker du køber på emilieinglebyjewellery.com har fejl eller mangler. Altså gælder reklamerionsretten ikke hvis du som forbruger har misligeholdt smykket. Jeg forebeholder mig retten til at beslutte hvornår det er selvforskyldt eller om det er smykkets holdbarhed. 

Hvis man har en reklamation, kan man vælge at få et nyt, tilsvarende smykke, eller en reparation.Vi refunderer kun beløbet hvis det er inden for de 14 dages fortrydelsesret. 

Emilie Ingleby Jewellery kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne pakker.

Ønsker du at returnere en vare, som en reklamtion, så kontakt os på emilieinglebyjewellery@hotmail.com. I denne mail skal du oplyse: hvad problemet er, i så mange detaljer som muligt, samt vedlægge en kopi af din faktura, og relevante personlige oplysninger. 

Unika bestillinger: 

Hvis man bestiller en unika bestilling, skal man ligge et depositum svarende til 25% af den aftalte pris, som ikke refunderes, hvis man fortryder sit køb.

Produktinformation: 

Der tages forbehold for fejl, mangler, udsolgte varer og eventuelle ændringer i oplysninger på hjemmesiden.

bottom of page